Om oss

Ansnes Elektro AS er din komplette leverandør av elektrotjenester, og leverer alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner. Vi setter høye krav til våre rutinerte og tjenestevillige montører, hvor vi hver dag jobber med å finne de beste løsningene på små og store utforinger. I alle prosjekter går vi inn med et mål om å være pålitelige, engasjerte og ryddige ovenfor kunden.

Variasjon gir bredde og stryke – Arbeidsoppgavene våre varierer fra små serviceoppdrag i privatboliger til større installasjoner i næringsbygg og utendørsanlegg. Vi har lang erfaring med prosjektering og installasjon, kombinert med inngående prosjektkjennskap gjør dette Ansnes Elektro til et naturlig valg fordi planlegging, god håndverksmessig utførelse og presisjon står sterkt.

Tid er penger – Elektroinstallasjoner og styringssystemer kan være store og komplekse. For å få det beste ut av prosjektet er det viktig med tidlig og strukturert planlegging. Dette forhindrer merkostnader og unødvendige overraskelser, og sikrer at du får et så godt elektrisk anlegg som overhode mulig!