Jobb hos oss

En utviklende og solid arbeidsplass

Ansnes Elektro AS leverer elektroinstallasjoner til eneboliger, mindre leilighetsbygg og ellers til andre mindre og mellomstore prosjekter. Vi er en bedrift med høy kompetanse og lang erfaring i dette segmentet. Vi har fokus på hver enkelt fagarbeider og ønsker at de utvikler sin kunnskap i samarbeid med oss. Ansnes Elektro skal ha markedsorienterte ansatte som setter faglig stolthet i høysetet. Vi jobber for noen av Norges mest krevende kunder og må ha medarbeidere som stiller høye krav til seg selv, og setter sin ære i å gjøre en grundig jobb.

Til gjengjeld kan vi tilby et miljø med svært erfarne og flinke arbeidere som blir inspirert av jevnlige kurs og opplæringsprogrammer. Vi er opptatt av å være en god og trygg arbeidsplass, og ønsker å gi våre medarbeidere nye utfordringer hele tiden.

Hos Ansnes Elektro har vi også et svært godt sosialt miljø. Ofte sammen med Ansnes Entreprenør drar vi på skiturer, seilturer, hytteturer og toppturer – og vi løper Holmenkollstafetten. I tillegg har vi tradisjon for bedriftsidrett som innebandy og fotball. Alt dette holder oss friske, bygger vennskap og et godt arbeidsmiljø.


 

Vi søker nå elektriker gruppe L for små og store serviceoppdrag bolig og næring. Ring oss eller send oss gjerne en mail med CV og søknad.

Vi er alltid på jakt etter dyktige lærlinger. Ring oss eller send oss gjerne en mail med CV og søknad.