Nyheter

Seminar for prosjektledere og administrasjonen i Sunndal!

Etter vi oppgraderte kontoret vårt i Asker sammen med Ansnes Entreprenør og Ansnes Eiendom valgte vi å navngi de forskjellige møterommene ulike fjelltopper i Nord Møre. I den forbindelse satt vi oss et felles mål om at de ansatte på kontoret skulle bestige disse fjelltoppene.

I kombinasjon med seminaret gikk derfor turen i helgen til Sunndal hvor vi klarte å bestige samtlige av fjelltoppene; Flånebba 1147 moh, Smisetnebba 1175 moh og Innerdalstårent 1452 moh.

Som motivasjon hadde vi foredrag av marinejeger og polfareren Rune Gjeldnes på Nydelig Svinvik Gard. Han har blant annet krysset Grønland på langs, krysset polhavet fra Russland til Canada og Krysset Antarktis på ski. Han var den første som krysset begge polene uten assistanse, og står også registrert med den lengste skituren i verden på 4804 km etter at han krysset Antarktis alene. Hans historie var utrolig inspirerende og gjorde at vi alle klarte å presse oss det litte ekstra på turen.

Videre var effektivisering faglig tema for turen. I den forbindelse hadde vi gode diskusjoner om de største tidstyvene i arbeidshverdagen og i produksjonsleddet, samt hvilke tiltak som må iverksettes for å eliminere disse.

Tusen takk for en inspirerende og innholdsrik tur!