Nyheter

Elektro ansatt beste nordmann i Yrkes-VM i Russland

Lorang Strand, fra Ansnes Elektro ble nummer 2 i Yrkesfag-NM og ble dermed kvalifisert til Yrkesfag-VM i Russland med Putin til stede – her ble han den beste norske utøveren. Lorang fikk utdelt over 700 poeng og fikk med det Medal of Excellence. Dette er en stor prestasjon og vi er utrolig stolte av den knallsterke innsatsen. Det er viktig for oss å ha med flinke og lærevillige ansatte på laget, noe dette er et prakteksempel på!

Uttalelse Lorang Strand i Ansnes Elektro: “Egentlig føler jeg at jeg nå er enda bede rustet til å gjøre en god jobb. Jeg håper enda flere får øynene opp for yrkesfag, og at jeg kan bidra til å inspirere flere til å velge yrkesfag”.

Uttalelse Kjedeleder Tom Erik Eie i Elfag: “Ansnes Elektro skal ha all honnør for at lærlingene får prøve seg på konkurranser som yrkes-VM. Det bidrar blant annet til å sikre rekrutteringen til bransjen“.

Se link under for mer info:

Frifagbevegelsen – Uttalelse Lorang VM i yrkesfag

Elmagasine – Uttalelse Lorang VM i yrkesfag

Nelfo – Lorang VM i Yrkesfag